14 Mayıs 2014 Çarşamba

Scrapebox nasıl kullanılır?

Scrapebox nedir?
Son zamanlarda black hat seo'cuların vazgeçilmez aracı olmuştur. Çünkü bu harika programla hızlı, ve yüksek kalitede backlink kazanabilirsiniz.
Bu aracı kullanmak tehlikeli mi?
Çoğu SEO'cular, filtreye girmekten korktukları için bunun gibi programları kullanmaktan korkuyorlar. Aslında abartmak her zaman zararlıdır. Abartılı bir şekilde backlink kasarsan, tabii ki google bunu hemen anlar ve spam olarak algılar, kendinizi SEO konusunda geliştirmek istiyorsanız mutlaka buraya göz atın.
En doğru şekilde nasıl kullanırım?
UltimatumTeam.com adlı forum sitemizde sizin için detaylı olarak scrapebox'u nasıl kullanılması gerektiği hakkında videolar hazırladık. 6 tane video ders ile en kısa süre içinde siz de SEO uzmanı olmak için ilk adımı atmış olursunuz, black hat SEO hakkında kaynağa burdan ulaşabilirsiniz.
Sandbox'a nasıl düşerim?
Genelde yeni site kurduktan sonra 1-2 ay sadece özgün içeriklerle güncel tutmanız lazım, eğer hemen SEO yapmaya başlarsanız, yani backlink kasmaya başlarsanız, kısa sürede siteniz en son sıralara kayar. Ya da websiteleriniz varsa, ve aşırı derecede backlink kasarsanız, bu da biraz riskli. Yani demek istediğim şu ki, link alacaksanız eğer, bunu devamlı yapın, mesela bu ay 100 link alırsanız, gelecek ay 150, sonra da 200 diye gitsin.
Sandbox'a düştüğümü nasıl anlarım?
Eğer google sıralamada anahtar kelimelerinizde aşırı düşüş varsa, bu da muhtemelen filtreye girmişsiniz demektir. Veya "info:siteadı.com" diye google'da arattırdığınızda, sitenizin ana sayfası çıkmazsa, filtreye girmişsinizdir.

0 yorum:

Yorum Gönder